SPECIALS
du chef, pour vous…
Onze specialskaart is het speelveld van onze chefs. Op de grote zwarte krijtborden bij ’t Wycker Cabinet vind je wisselende gerechten, gecreëerd op basis van de seizoenen en de vondsten op lokale versmarkten en in befaamde delicatessenzaken. Laat je verrassen door wat de streek, het seizoen en onze chefs vandaag te bieden hebben.
Disclaimer: de specialskaart van ’t Wycker Cabinet verandert dagelijks, het zou dus best een keer zo kunnen zijn dat ons digitale krijtbord niet helemaal accuraat is.

-
Witte aspergesoep 10.5
brioche | achterham | zachtgekookt ei | peterselie
*vega: tomaat & olijfolie ipv. ham -
FINES DE CLAIRE OESTERS 3.9 | 19.7 | 38.4
sjalotten-frambozen vinaigrette | citroen | per stuk, 6 of 12 stuks
-
Côte à l'os (+/- 850 gr.) 79
voor 2 personen | Limousin rund | bearnaise saus | kruidenboter | groene salade | handgesneden patatten
-
Kabeljauw-rugfilet 29.5
sauce "cremant" | mix van seizoensgroenten | krieltjes
-
Petit poussin (piepkuiken) 26.5
gevogelte-jus | kropsla | vinaigrette | handgesneden patatten
-
Ravioli groene asperge 26.5
geklaarde boter | gepocheerd ei | brokkelkaas
-
Lamsrugfilet 29.5
sauce "fine herbs provencale" | mix van seizoensgroenten | krieltjes
-
Vongole veraci 28.5
linguine | venusschelpjes | peterselie | knoflook | rode peper | witte wijn