SPECIALS
du chef, pour vous…
Onze specialskaart is het speelveld van onze chefs. Op de grote zwarte krijtborden bij ’t Wycker Cabinet vind je wisselende gerechten, gecreëerd op basis van de seizoenen en de vondsten op lokale versmarkten en in befaamde delicatessenzaken. Laat je verrassen door wat de streek, het seizoen en onze chefs vandaag te bieden hebben.
Disclaimer: de specialskaart van ’t Wycker Cabinet verandert dagelijks, het zou dus best een keer zo kunnen zijn dat ons digitale krijtbord niet helemaal accuraat is.

-
Romige knolsoep (V) 9.5 | 8.5
pecorino | mosterdzaad | met/zonder krokante coppa
-
NORMANDISCHE OESTERS per stuk 3.5
sjalotten-frambozen vinaigrette | citroen
-
Côte à l'os (+/- 850 gr.) 73
voor 2 personen | Limousin rund | bearnaise | kruidenboter | groene salade | handgesneden patatten
-
HERTENSTOOF 25
zacht gegaarde hertenstoof | romige knolselderijpuree | mierikswortel | kastanje crumble
-
RAVIOLI AUX TRUFFES (v) 23
bospaddestoelen | truffelcrème | beukenzwammetjes | knolselderij | pompoenpitten | Pecorino
-
Burrata (v) 19
gegrilde asperges | pompoencrème | aceto balsamico | truffelolie
-
Zeebaars 24
prosecco beurre blanc | krokante polenta | beurre noisette | garnituur