CONTACT

OPENINGS-
TIJDEN

Dagelijks geopend
MAANDAG – ZONDAG
09.00/10.00 uur – Fermé

Keuken sluit om 22.00 uur*

*Na 22.00 uur bar bites verkrijgbaar

In de schoolvakanties zijn we iedere dag vanaf 09.00 uur geopend. 

JOBS

’t Wycker Cabinet is altijd op zoek naar enthousiaste collega’s om het team te versterken.

De succesvolle kandidaat heeft affiniteit met de gastronomie, is een team-player, vriendelijk en representatief.

Ben jij de perfecte match? Neem dan contact met ons op en dan plannen we een gesprek in. 

WAT ONZE GASTEN VINDEN

"Als je in Maastricht op zoekt bent naar o.a. een lekker ontbijtje, ga hier naar toe! Deze plek heeft kwaliteit en de bediening was top."
"Heerlijk gegeten op een drukke zaterdagavond. Fijne bediening en prima atmosfeer. We hebben gekozen voor diverse gerechtjes om te delen, echt een aanrader!"
"Heerlijk druk hip restaurant met lekkere ontbijt en lunch gerechten in Wyck. Het was echt heel druk maar we werden heel fijn bediend door een student van de hogere hotelschool. Top! Wij aten een breakfastbowl, sandwich met gerookte zalm en eggs avocado. Alles heerlijk. Superleuk adres voor heerlijke lunch."
"Wat een heerlijke plek om op zondag uitgebreid te ontbijten. Het eten is érg goed en de porties zijn ruim. Vooral de eieren op het verrukkelijk brioche brood zijn een traktatie. En de inrichting en bediening kloppen ook helemaal. Leuke combinatie van vlot, hip en toch klassiek Maastrichts. Hier komen we zeker nog een keer terug."
"Altijd lekker. Met stip één van de gezelligere plek voor de lunch in de trendy wijk 'Wyck' in Maastricht. Vriendelijk professionele bediening en een moderne menukaart. Heerlijk terras buiten. Je kunt hier overigens ook uitstekend voor het diner terecht."
GIFTCARD