LUNCH
ou brunch?
11.30 – 16.00 uur
Van de populaire Cabinet Classics zoals de steak tartaar, croque madame, eggs benedict of caesar salad, tot vers belegde bagels en broodjes en de wisselend ambachtelijk gemaakte croquetten: ’t Wycker Cabinet in het hart van Wyck biedt voor ieder wat wils. Altijd bereid met liefde, waar mogelijk met ingrediënten uit de streek.
-
Eggs royale 17.4
Gepocheerde eieren | brioche | gerookte zalm | Hollandaise saus
-
Eggs Benedict 16.4
Gepocheerde eieren | brioche | ham | Hollandaise saus
-
Eggs avocado (v) 15.9
Gepocheerde eieren | brioche | avocado spread | Hollandaise saus
-
Sunny side up (v) 15.9 | 14.4
Spiegeleitjes met/zonder bacon | avocado spread | San Marzano tomaat | toast
-
Croque madame 13.9
Kaas | ham | bechamelsaus | Gruyère kaas | spiegelei | ketchup
-
SANDWICH CHAMPIGNONS GRATINÉS 14.8
Kastanje champignons | toast | fijne kruiden | Gruyère kaas | mozzarella
-
SANDWICH PROSCIUTTO DI PARMA 15.8
Prosciutto di Parma | toast | rucola | vijgenchutney | truffel pecorino | San Marzano tomaat
-
STEAK TARTARE PRÉPARÉ (180 GR.) 24.9
Versgemalen rauwe biefstuk van Blanc Bleu Belge rund van Slagerij Kusters | kappertjes | ansjovis | cornichons | rauwe eidooier | crostini | handgesneden patatten
-
Cabinet burger (+/- 200 GR.) 23.9
Brioche bol | Black Angus runderburger | little gem | oude kaas | bacon | pomodori | remoulade | rode uiencompote | handgesneden patatten.
-
CROQUETTES CREVETTES ARTISANALE 19.5
Ambachtelijke garnalenkroketten | brioche | remoulade | gefrituurde peterselie
-
CAESAR SALAD 21.4
Krokant gebakken scharrelkip | gekookt ei | little gem | croutons | Parmezaanse kaas | ansjovis | Caesar dressing.
-
tartare de saumon (180 gr.) 24.9
Verse zalmtartaar | avocado | komkommer | dille | brioche | sesamzaad | kruidenolie | crostini.