DINER
Bon appétit!
17.00 – 22.00 uur
Men neme het beste uit de Franse – mediterrane keuken, de mooiste ingrediënten uit de regio Maastricht en een keukenbrigade vol levensgenieters, et voilá: de dinerkaart van ’t Wycker Cabinet. Gevuld met geliefde Cabinet Classics, seizoensspecials en wisselende nieuwe smaakcombinaties.

-
CROSTINI STEAK TARTARE PRÉPARÉ 3.5
Tartare mayonaise | ansjovis | appel- kappertjes
-
CROSTINI GEROOKTE NOORSE ZALM 3.5
Ingelegde groenten | mizuna | citroenmayonaise
-
CROSTINI POMODORI SALSA (v) 2.7
Tomaat | basilicum | knoflookolie
-
CROSTINI DUXELLES (v) 3.5
Tapenade van kastanjechampignons | sjalot | kruiden | truffelolie
-
CROSTINI BLOEDWORST 3.5
Bloedworst van slagerij Kusters Margraten | appel | gekarameliseerde ui | Limburgse appelstroop
-
Huisgemaakte calamares 11.6
Gefrituurde calamares | aïoli | citroen
-
Camambert du four (v) 13.2
Uit de oven | rozemarijn | knoflook | honing | crostini
-
CREVETTES cuites 12.4
Kraakverse pelgarnalen 10 st. | citroenmayonaise
-
JAMÓN IBÉRICO (+/- 70 gr.) 13.2
Dungesneden Iberico ham | tarelli’s
-
Scampi au four 13.2
Knoflookolie | scampi | rode peper | peterselie | crostini
-
Plateau apéro 22.8
Diverse hapjes om mee te beginnen
-
Normandische oesters 3.5
Frambozen-sjalotten vinaigrette | per stuk
-
Carpaccio cipriani 14.9
Dungesneden rauwe ossenhaas van Blanc Bleu Belge rund van Slagerij Kusters | Ciprianisaus | pijnboompitten | rucola | Parmezaanse kaas | crostini
-
ESCARGOTS FLAMBÉES A L’ABSINTHE 13.5
Wijngaardslakken | kruidenboter | Absinthe | toast
-
PETIT STEAK TARTARE PRÉPARÉ 15.1
Versgemalen rauwe biefstuk | kappertjes | ansjovis | cornichons | rauwe eidooier | crostini. (110 gr.)
-
CROQUETTES CREVETTES ARTISINALE 17.5
Ambachtelijke garnalenkroketten | toast | citroenmayo | gefrituurde peterselie
-
OEUF EN COCOTTE & CROSTINI DUXELLES (v) 15.1
Gepocheerde eieren | truffelroomsaus | crostini kastanjechampignons tapenade
-
Gegratineerde uiensoep (v) 9.5
Franse uiensoep | Gruyère kaas | toast
-
Cabinet burger 22.4
Cabinet bol | Black Angus runder- burger | little gem | cheddar kaas | bacon | augurk | pomodori | Dijon mayonaise | handgesneden patatten
-
STEAK TARTARE PRÉPARÉ (180 GR.) 24.3
Versgemalen rauwe biefstuk van Blanc Bleu Belge rund van Slagerij Kusters | kappertjes | ansjovis | cornichons | rauwe eidooier | crostini | handgesneden patatten
-
CAESAR SALAD 20.7
Krokant gebakken scharrelkip | gekookt ei | romaine sla | croutons | Parmezaanse kaas | ansjovis | Caesar dressing | toast
-
PAPPARDELLE RAGU GUANCIA DI CINGHIALE 24.6
Verse pappardelle | huisgemaakte wild zwijn wang ragout | rucola | Pecorino
-
CAFÉ LIÉGEOIS 9.5
Espresso | Luikse jenever | vanille ijs | caramel | slagroom
-
APPEL-HAZELNOOT VACHERIN 9.5
Meringues | hazelnoot crumble | gekarameliseerde appel | maple syrup
-
CRÈME BRÛLÉE 8.8
Vanille custard crème | gekarameliseerde suiker
-
PETITE ASSIETTE DE FROMAGE 14
Selectie van kwaliteitskazen | vijgen-notenbrood | appelstroop