DINER
Bon appétit!
17.00 – 22.00 uur
Men neme het beste uit de Franse – mediterrane keuken, de mooiste ingrediënten uit de regio Maastricht en een keukenbrigade vol levensgenieters, et voilá: de dinerkaart van ’t Wycker Cabinet. Gevuld met geliefde Cabinet Classics, seizoensspecials en wisselende nieuwe smaakcombinaties.
-
tartare de saumon (130 gr.) 18.2
Verse zalmtartaar | avocado | komkommer | dille | sesamzaad | kruidenolie | crostini.
-
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE (FLAMBÉ) 13.5 | 14.5
Wijngaardslakken | kruidenboter | met/zonder Absinthe
-
PETIT STEAK TARTARE PRÉPARÉ (110 gr.) 15.9
Versgemalen rauwe biefstuk | kappertjes | ansjovis | cornichons | rauwe eidooier | crostini
-
scampi "51" 14.9
Scampi | Pastis 51 | room | knoflook | peterselie
-
PATÉ ARTISANALE SAISON 13.9
Wisselende seizoenspaté, vraag het bedienend personeel | garnituur | brioche
-
Cabinet burger (200 gr.) 23.9
Brioche bol | Black Angus runderburger | little gem | oude kaas | bacon | pomodori | remoulade | rode uiencompote | handgesneden patatten.
-
STEAK TARTARE PRÉPARÉ (180 GR.) 24.9
Versgemalen rauwe biefstuk van Blanc Bleu Belge rund van Slagerij Kusters | kappertjes | ansjovis | cornichons | rauwe eidooier | crostini | handgesneden patatten
-
CAESAR SALAD 21.4
Krokant gebakken scharrelkip | gekookt ei | little gem | croutons | Parmezaanse kaas | ansjovis | Caesar dressing
-
Ravioli de saison dagprijs
Wisselende vegetarische seizoensravioli, vraag het bedienend personeel
-
Coupe amarena 9.3
Vanille roomijs | amarena kersen | geroosterde amandelen | munt
-
"hemelse modder" 9.3
Huisgemaakte chocolade mousse | vanillesaus
-
CRÈME BRÛLÉE (FLAMBÉ) 8.8 | 9.8
Vanille custard crème | gekarameliseerde suiker | met/zonder Grand Marnier
-
PETITE ASSIETTE DE FROMAGE 11.9
Selectie van kwaliteitskazen | vijgen-notenbrood | appelstroop