DINER
Bon appétit!
17.00 – 22.00 uur
Men neme het beste uit de Franse – mediterrane keuken, de mooiste ingrediënten uit de regio Maastricht en een keukenbrigade vol levensgenieters, et voilá: de dinerkaart van ’t Wycker Cabinet. Gevuld met geliefde Cabinet Classics, seizoensspecials en wisselende nieuwe smaakcombinaties.
-
tartare de saumon (130 gr.) 17.6
Verse zalmtartaar | avocado | komkommer | dille | sesamzaad | kruidenolie | crostini.
-
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE (FLAMBÉ) 14.5 | 13.5
Wijngaardslakken | kruidenboter | met/zonder Absinthe
-
PETIT STEAK TARTARE PRÉPARÉ (110 gr.) 16.4
Versgemalen rauwe biefstuk | kappertjes | ansjovis | cornichons | rauwe eidooier | crostini
-
Scampi "51" 14.9
kastanje champignons | room | knoflook | peterselie
-
ASPERGES VERTES GRILLÉES 14.9
Gegrilde groene asperges | truffel pecorino | rucola | extra vièrge olijfolie | pistache crumble
-
PETIT PLATEAU DE MER 16.5
Fines de Claire oesters (3st.), Hollandse pelgarnalen, crevettes cuites, citroenmayo, frambozen vinaigrette
-
Cabinet burger (200 gr.) 24.4
Brioche bol | Black Angus runderburger | little gem | oude kaas | bacon | pomodori | remoulade | rode uiencompote | handgesneden patatten.
-
STEAK TARTARE PRÉPARÉ (180 GR.) 25.4
Versgemalen rauwe biefstuk van Blanc Bleu Belge rund van Slagerij Kusters | kappertjes | ansjovis | cornichons | rauwe eidooier | crostini | handgesneden patatten
-
CAESAR SALAD 21.4
Krokant gebakken scharrelkip | gekookt ei | little gem | croutons | Parmezaanse kaas | ansjovis | Caesar dressing
-
PASTA DE SAISON dagprijs
Wisselend vegetarisch pastagerecht, vraag het onze bediening
-
DAME BLANCHE 9.5
Vanille-ijs | slagroom | chocoladesaus | maraschinokers
-
"hemelse modder" 9.5
Huisgemaakte chocolade mousse | bramencompote | chocosticks
-
CRÈME BRÛLÉE (FLAMBÉ) 9.5
Vanille custard crème | gekarameliseerde suiker | met/zonder Grand Marnier
-
PETITE ASSIETTE DE FROMAGE 14.2
Selectie van kwaliteitskazen | vijgen-notenbrood | appelstroop