LUNCH
ou brunch?
11.00 – 16.00 uur
Van de populaire Cabinet Classics zoals de steak tartaar, croque madame, eggs benedict of caesar salad, tot vers belegde sandwiches en de wisselend ambachtelijk gemaakte croquetten: ’t Wycker Cabinet in het hart van Wyck biedt voor ieder wat wils. Altijd bereid met liefde, waar mogelijk met ingrediënten uit de streek.
-
Eggs royale 18.7
Gepocheerde eieren | brioche | avocado spread | gerookte Noorse zalm | Hollandaise saus
-
Eggs Benedict 17.9
Gepocheerde eieren | brioche | avocado spread | Limburgse achterham | Hollandaise saus
-
Eggs avocado (v) 15.7
Gepocheerde eieren | brioche | avocado spread | Hollandaise saus
-
Sunny side up (v) 16.4 | 14.4
Spiegeleitjes | avocado spread | San Marzano tomaat | toast | garnituur | met/zonder bacon
-
Croque madame 14.4
Kaas | ham | bechamelsaus | Gruyère kaas | spiegelei | ketchup
-
Sandwich burrata 14.9 | 17.5
Burrata | geroosterd trostomaatje | pesto | toast | chiliflakes | pijnboompitjes | balsamicodressing | met/zonder proscuitto di Parma
-
Brioche tartare de saumon 17.9
Verse zalmtartaar | avocado | komkommer | dille | sesamzaad | brioche | garnituur
-
STEAK TARTARE PRÉPARÉ (180 GR.) 25.4
Versgemalen rauwe biefstuk van Blanc Bleu Belge rund van Slagerij Kusters | kappertjes | ansjovis | cornichons | rauwe eidooier | crostini | handgesneden patatten
-
Cabinet burger (+/- 200 GR.) 24.4
Brioche bol | Black Angus runderburger | little gem | oude kaas | bacon | pomodori | remoulade | rode uiencompote | handgesneden patatten.
-
GEGRATINEERDE UIENSOEP 10.9
Klassieke Franse uiensoep | Gruyère kaas