SPECIALS
du chef, pour vous…
Onze specialskaart is het speelveld van onze chefs. Op de grote zwarte krijtborden bij ’t Wycker Cabinet vind je wisselende gerechten, gecreëerd op basis van de seizoenen en de vondsten op lokale versmarkten en in befaamde delicatessenzaken. Laat je verrassen door wat de streek, het seizoen en onze chefs vandaag te bieden hebben.
Disclaimer: de specialskaart van ’t Wycker Cabinet verandert dagelijks, het zou dus best een keer zo kunnen zijn dat ons digitale krijtbord niet helemaal accuraat is.
-
Ravioli “Caprese” 25.5
zongedroogde pomodori, pistache crumble, mini-mozzarella, tomaat-basilicumsaus (v)
-
Zeeuwse mosselen 26.5
knoflook, room, peterselie, verse patatten
-
Canette à l’Orange 25.5
tamme eendenborstfilet, sinaasappelsaus, seizoensgroenten, Pommes Duchesse
-
Filet de Bar “Croûte aux Herbes et Chorizo” 25.5
zeebaarsfilet met chorizo-kruidenkorst, verse linguine “Provençal”, olijf, tomaat
-
Entrecôte de Veau (220 gr.) 29.5
kalfsentrecôte, sjalotten-rozemarijnsaus, seizoensgroenten, Pommes Duchesse
-
Pasta allo Scoglio (voor 2p.) 52.5
Verse linguine, zeebaars, Moules de Bouchot, scampi, vongole, olijf, tomaat, knoflook
-
Côte à l'os (+/- 850 gr.) (voor 2p.) 79
Blanc Bleu Belge rund, groene salade, handgesneden patatten, bearnaise saus, kruidenboter